Betongulve

Støbning af betongulve


Støbning af op til 4 m2 badeværelsesgulv: 8.650,00 inkl. moms

Støbning af badeværelsesgulv på op til 4 m2 med 2 gulvafløb og brusekabine. Der lægges stabilgrus ud og derefter montering af isoleringen. Der lægges stålnet på fødder ovenpå isoleringen. Til sidst støbes der med råbeton med et afretningslag af beton. Gulvet laves med fald til 2 gulvafløb.

Der er ingen ekstraudgifter. Priserne er inklusive arbejdsløn, materialer, medtagning af affald og kørsel (inden for en radius af 30 km fra Haslev).Støbning af op til 8 m2 køkkengulv: 14.375,00 inkl. moms

Støbning af køkkengulv på op til 8 m2 . Der lægges stabilgrus ud og derefter montering af isoleringen. Der lægges stålnet på fødder ovenpå isoleringen. Til sidst støbes der med råbeton med et afretningslag af beton. Klargjort til trægulv, klinker osv.

Der er ingen ekstraudgifter. Priserne er inklusive arbejdsløn, materialer, medtagning af affald og kørsel (inden for en radius af 30 km fra Haslev).


Støbning af op til 25 m2 stuegulv: 38.000,00 inkl. moms

Støbning af stuegulv på op til 25 m2 . Der lægges stabilgrus ud og derefter montering af isoleringen. Der lægges stålnet på fødder ovenpå isoleringen. Til sidst støbes der med råbeton med et afretningslag af beton. Klargjort til trægulv, klinker osv.

Der er ingen ekstraudgifter. Priserne er inklusive arbejdsløn, materialer, medtagning af affald og kørsel (inden for en radius af 30 km fra Haslev).


Vi tilbyder -10% rabat på skriftlige tilbud, fra anden udbyder.

Løwe Byg Aps  •  Havetoften 21, 4690 Haslev  •  Emdrupvej 147, 2400 København NV  •  Tlf: 4058 4995    •  www.lowe-byg.dk  •  www.skimmelsvamp-naer-mig.dk

created by Gylden Media ApS